ROWA Panel is vanaf 1983 producent van stalen steenwolpanelen en EPS panelen. Voortgekomen uit Hermes Isolatie Systeembouw BV. bouwt ROWA Panel vanaf 2020 verder aan het vertrouwde assortiment van isolerende bouwelementen. Voor ieder project vinden we samen de juiste oplossing. Ook zakendoen met ROWA panel? Neem contact met ons op.

 

Maatwerk voor ieder project

Al sinds jaar en dag bezit ROWA Panel over eigen productielijnen. Ons team met vakmannen is in staat om panelen voor ieder project op maat te maken. Hoge isolatiewaardes en brandwerendheidseisen zijn kenmerkend voor onze producten. 

Kwaliteit krijgt betekenis bij ROWA

De basis van onze panelen wordt gelegd bij onze leveranciers. ROWA werkt samen met leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Door deze producten samen te voegen op onze moderne productielijnen ontstaat het ROWA Paneel. Een kwaliteitsproduct wat toepasbaar is in uiteenlopende sectoren.

COMPLEET

ROWA Panel biedt een compleet assortiment aan EPS panelen en steenwolpanelen. Op maat geleverd en in iedere gewenste kleur kunnen wij uw project voorzien van onze kwaliteitsproducten. Dankzij onze eigen zetbank zijn wij in staat om de afwerkprofielen in dezelfde kleur te leveren voor uw project.

FLEXIBEL

We zijn een klein bedrijf. Dat zorgt ervoor dat we in staat zijn snel in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. We produceren op maat voor ieder project. Ook als u snel EPS panelen of Steenwolpanelen nodig heeft kunt u bij ons terecht, we zijn meestal in staat binnen enkele dagen te leveren.

DESKUNDIG

Vakmanschap sinds 1983. Inmiddels kennen we de markt en hebben we een doordacht product. Dat zorgt ervoor dat we met onze collega's uitgegroeid zijn tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen. Onze technisch adviseurs denken graag met u mee in de ontwikkeling van uw project.