U-profielen op maat voor uw project!

 

Bestel uw gewenste u-profielen in de coating, kleur en afmetingen naar wens. Met deze soort zetwerk werkt u uw gebouw met panelen netjes af. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze EPS- en Steenwolpanelen. Bel gerust voor meer informatie!

 

Vraag offerte aan

U-profiel ROWA Panel

Waarom ROWA Panel?

COMPLEET

ROWA Panel biedt een compleet assortiment aan EPS panelen en steenwolpanelen. Op maat geleverd en in iedere gewenste kleur kunnen wij uw project voorzien van onze kwaliteitsproducten. Dankzij onze eigen zetbank zijn wij in staat om de afwerkprofielen in dezelfde kleur te leveren voor uw project.

FLEXIBEL

We zijn een klein bedrijf. Dat zorgt ervoor dat we in staat zijn snel in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. We produceren op maat voor ieder project. Ook als u snel EPS panelen of Steenwolpanelen nodig heeft kunt u bij ons terecht, we zijn meestal in staat binnen enkele dagen te leveren.

DESKUNDIG

Vakmanschap sinds 1983. Inmiddels kennen we de markt en hebben we een doordacht product. Dat zorgt ervoor dat we met onze collega's uitgegroeid zijn tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen. Onze technisch adviseurs denken graag met u mee in de ontwikkeling van uw project.

1 2 3

Vraag een offerte aan

Bekijk hier onze drie verschillende productcategorieën:

Kies uw toepassing

We hebben verschillende soorten {catname} in ons assortiment. Elk voor zijn eigen toepassing. Klik op de producten voor een gedetailleerde omschrijving.

Kies uw product

Steenwolpanelen 

EPS Panelen 

Zetwerk 

PIR Sandwichpanelen