Steenwolpanelen zijn geschikt als wand- en gevelpanelen. Hiermee behaalt u een goede isolatie en geluidsabsorptie  voor uw gebouw. Vragen over uw project, welke panelen u het beste toe kunt passen of welke maten u nodig heeft? We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

 

Mineraal steenwolpanelen zijn geschikt als wand- en gevelpanelen en dragen bij aan de isolatie van uw gebouw. Daarnaast biedt deze Conrock Q5 steenwol isolatiekern een goede geluidsisolatie. De panelen zijn toepasbaar op veel verschillende gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan stallen, showrooms en utiliteitsgebouwen.

 

Voordelen steenwolpanelen:

  • Aansluiting met dubbele omslag, waardoor ze niet kunnen wijken of wisselen.
  • Zeer hoge geluidsabsorptie.
  • Conrock Q5 steenwol isolatiekern.
  • Isolatiekern verdraagt temperaturen boven de 1.000 gr. C, en behoudt zelfs dan de isolerende functie én blijft de draagconstructie beschermen.
  • Steenwol platen worden trapsgewijze verwerkt in de panelen, wat de stijfheid van de panelen bevordert.
  • Zeer snelle levering, binnen één week.

 

Naast de steenwolpanelen levert ROWA Panel ook bijpassend zetwerk voor een compleet pakket.

 

Productie op maat

Voor maatwerk kunt u bij ROWA Panel terecht. Geef uw gewenste kleur, maat en coating aan ons door, dan produceren wij dit speciaal voor uw project.

 

Uw project is uniek

Ieder project is anders en vereist soms dingen die afwijken van de standaard. Wij zoeken graag mee naar de beste oplossing. Bent u op zoek naar iets specifieks dat niet op de website staat? Neem contact met ons op!

 

Wilt u snel een prijs van steenwolpanelen per m²? Neem contact op voor een offerte!

 

DOWNLOAD DWG

Offerte aanvragen